Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-29@11:05:30 GMT

گزارش: معمای آرات حسینی و پدرش

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۴۶۱۹

گزارش: معمای آرات حسینی و پدرش

شاید بشود آرات را برخی از بازیگران مشهور در سن کودکی مقایسه کرد، بچه‌هایی مثل  عدنان عفراویان، بازیگر شخصیت باشو اصلی فیلم غریبه کوچک...

به گزارش "ورزش سه"، آرات حسینی کودک ورزشکار ایرانی سال‌ها پس از جلب توجه با حرکات عجیب و غریب و خارق‌العاده‌اش در صفحه اینستاگرام حالا تبدیل به یک موضوع جنجالی و قابل بحث در میان رسانه های ایرانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 البته محور بحث ها نه خود آرات که بیشتر پیرامون پدر اوست؛ چهره‌ای که با کشف استعدادهای بدنی خاص فرزندش او را در مسیری خاص و دشوار هدایت کرده و هم‌پای او در ریاضت هایی که برای کودکی در سن و سال آرات غیرطبیعی است، پیش رفته است. 

 

آنچه که از آرات باقی مانده تصاویر مختلف و ویدئوهای پرشمار از تلاش او برای انجام ماموریت های سخت بدنی است و موفقیتی که او را تبدیل به یک چهره بین‌المللی کرده تا امروز او در کشوری دیگر به دنبال سرنوشتی باشد که پدرش در ذهن دارد؛ اینکه آرات را تبدیل به یک فوتبالیست مطرح جهانی کند. 

 

 

 

 

چهره فتوژنیک و میمیک صورت این کودک ایرانی در جلب توجه او کمک کرده ؛کمااینکه ویدئوهای هم‌رسانی شده او در صفحات بزرگی همچون صفحه رسمی باشگاه بارسلونا حتی بیش از ویدئوهای بازیکنان بزرگ این تیم مانند لیونل مسی مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. با این وصف آرات با وجود اینکه هنوز فاصله زیادی تا حضور در یک تیم فوتبال ایرانی و یا خارجی دارد بیش از بسیاری از فوتبالیست های ایرانی و حتی جهانی برای خود مخاطب و طرفدار جمع کرده است و به همین سبب هم هست که بحث های مربوط به او و مجادله اخیر سه ضلعی او، امیر تتلو و علی کریمی بیش از هر خبر دیگری در حوزه فوتبال مورد توجه قرار گرفت. حالا و در پی این توجه مضاعف پای افراد مختلف به صحنه اظهارنظر باز ؛ اظهارنظرهایی اغلب منفی که حالا بخش اعظمی از آنها پدر آرات را نشانه می‌رود. 

 

با توجه به فضای جدید ناشی از تسلط شبکه های اجتماعی بر زندگی بشر، هنوز نمی توان به طور قطعی نظر داد که آیا آنچه که بر آرات گذشته (و بر خلاف طبیعیات یک کودک هشت ساله است) در نهایت به سود او خواهد بود و یا احتمالا از وی در آینده یک نوجوان سرخورده خواهد ساخت اما شاید بشود او را برخی از بازیگران مشهور در سن کودکی مقایسه کرد، بچه‌هایی مثل  عدنان عفراویان، بازیگر شخصیت باشو اصلی فیلم غریبه کوچک، که به ناگاه در سینمای ایران مطرح شد و پس از یک نقش به فراموشی سپرده شد و پس از قد کشیدن و تغییر چهره کسی دیگر سراغش را نگرفت.  در این مقایسه همچنین می شود  رابطه آرات با پدرش را شبیه به ارتباط یک کارگردان با یک بازیگر کودک در نظر گرفت. کسی که مشغول صحنه گردانی است و کودکی که صحنه را با استعدادهای عجیب و غریب و جست و خیزها و صورت معصومش پر می کند. 

 

 

 

 

در این بین اما چیزهای قابل توجه دیگری هم هست. شکم تکه تکه شده و علاقه ای که پدر آرات به نمایش آن دارد. دستاوری که رسیدن به آن سختی شدیدی را می طلبد. شدتی که شاید در توان یک کودک در این سن و سال نباشد و این نقطه آغاز زیر سئوال بردن این دوگانه پدر-پسری از سمت نویسنده‌هایی است که پیشگویی‌شان منفی و ترساننده است.

 

البته ، شاید ماجرای اصلی آینده آرات نباشد که برند او(آرات جیم) برنده امروز است؛حتی اگر برخلاف پیش‌بینی‌های پدر هیچ قله‌ای را در فوتبال فتح نکند و این ریاضت انفرادی و این بزرگنمایی هرگز ره به جایی نبرد.

آرات حسینی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: آرات حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای «مثلث برمودا»

ایتنا - یک منطقه دریایی در اقیانوس اطلس شمالی که بین فلوریدا، پورتوریکو و برمودا قرار دارد، در اواسط قرن بیستم پس از انتشار مقالاتی که از ناپدید شدن مرموز قایق‌ها و هواپیماها در آنجا حکایت داشتند، جایگاهی افسانه‌ای پیدا کرد.
یکی از مشهورترین حوادث در سال ۱۹۴۵ میلادی روی داده بود؛ یعنی زمانی که گروهی متشکل از پنج بمب‌افکن نیروی دریایی ایالات متحده در یک ماموریت آموزشی در این منطقه ناپدید شد.

پس از آن برای دهه‌ها، دلیل غرق شدن هر کشتی و سقوط هر هواپیمایی در این منطقه، نیروهای مخرب مثلث برمودا دانسته شد. تا اینکه در سال ۱۹۷۵ میلادی یک نویسنده آمریکایی به نام «لری کوشه» کتابی را منتشر کرد و در آن توضیح داد که گزارش‌های مربوط به مثلث برمودا، نادرست و اغراق‌آمیز یا تأیید نشده هستند. 

او همچنین نوشت تعداد حوادث دریایی که در این منطقه از اقیانوس اطلس روی می‌دهد، نسبت حوادث روی داده در دیگر بخش‌های اقیانوس، خیلی بیشتر نیست.

با این وجود، استناد به دلایل طبیعی و ماوراء طبیعی برای شرح حوادث این منطقه همچنان برای سال‌ها ادامه یافت. در برخی از استدلال‌ها سراغ اتلانتیس رفتند و نیروی باقی مانده‌های این جزیره افسانه‌ای را در وقوع این حوادث مقصر دانستند و در برخی دیگر ادعا کردند که در این مثلث، نوعی پدیده فضا‌-زمان حاکم است و اجسام را به درون یک جهان موازی می‌مکد.

یکی از عجیب‌ترین توضیح‌های طبیعی درباره این منطقه نیز این بوده که حباب‌های متان آزاد شده از بستر دریا، کشتی‌ها را واژگون می‌کند. با این حال، در جریان مطالعات سازمان زمین شناسی ایالات متحده، هیچ نشانی از انتشار قابل توجه متان در ۱۵ هزار سال گذشته در این منطقه یافت نشد.

به نظر می‌رسد یکی از دلایل سقوط هواپیماها و واژگونی کشتی‌ها در گذشته در این منطقه، وقوع طوفان‌های زیاد بوده است؛ آنهم در دورانی که هنوز خلبانان و کاپیتان‌های کشتی‌ها ابزارهای دقیقی برای پیش‌بینی آب و هوای بد نداشتند.

 

نتایج یک مطالعه جدید نیز نشان داد طوفان‌های همگرایی که در این منطقه روی می‌دهد، گاه امواج سرکشی به ارتفاع ۳۰ متر ایجاد می‌کند که می‌تواند حتی شناورهای بزرگ را غرق کند.

شبیه‌سازی‌های آزمایشگاهی نیز تأیید کرد که چنین امواجی پتانسیل غرق شدن کشتی‌ها را دارند، با این وجود هیچ مدرکی وجود ندارد که آنها واقعاً در مثلث برمودا روی می‌دهند.

برخی ادعا می‌کنند که ناهنجاری‌های مغناطیسی باعث می‌شده که در گذشته ملوانان و خلبانانی که با قطب‌نما حرکت می‌کردند، از مسیر خارج شوند.

اگرچه تا کنون چنین ناهنجاری‌هایی شناسایی نشده، اما گمان می‌رود در اوایل قرن بیستم، شمال جغرافیایی واقعی و شمال مغناطیسی در مثلث برمودا همسو شدند که می‌توانسته منجر به خطاهای ناوبری شود.

گارد ساحلی ایالات متحده نیز هیچ خطر خاصی را در مثلث برمودا شناسایی نکرده است. همچنین یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ میلادی که خطرناک‌ترین آب‌ها برای کشتیرانی را فهرست کرده بود، این منطقه را در فهرست خود قرار نداده است.

آمارها نیز نشان می‌دهد که با وجود حجم بالای ترافیک هوایی و دریایی همچنین طوفان‌های مکرر، از مثلث برمودا تعداد غیرعادی از تصادف و خرابی‌ گزارش نشده است.

شاید دلیل واقعی جلب شدن توجه‌ها به این منطقه، این باشد که مردم بطور طبیعی به سمت رمز و راز کشیده می‌شوند و به همین دلیل گزارش‌ها از ناپدید شدن‌ها، توجهات زیادی را به خود جلب می‌کرده است.

از قدرت این باورهای اسرارآمیز در سال‌های اخیر کاسته شده است؛ شاید به این دلیل که فناوری‌های مدرن به ما اجازه می‌دهد ترافیک‌های هوایی و دریایی را با دقت بیشتری ردیابی کنیم.

دیگر خبرها

  • معمای «مثلث برمودا»
  • عکس| نیکبخت خوش تیپ ترین مربی ایران
  • نیکبخت کاندیدای خوش پوش ترین مربی ایران (عکس)
  • نیکبخت کاندیدای خوش‌پوش‌ترین مربی ایران (عکس)
  • واکنش یک چهره‌ی سیاسی به تاریخ‌سازی دختر دونده ایرانی
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • دومینوی آسیب‌
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟